11/05/2020: Je bent bij ons ingeschreven en zal binnenkort kraamzorg ontvangen van Kraamzorg Betuwe & Gelders Vallei. In deze bijzondere periode gaan er veel dingen net even anders. We begrijpen dat je dat jammer vind, zeker als je net bevallen bent.

De extra maatregelen die genomen zijn door de overheid omtrent het Corona virus voor kraambezoek in de aanwezigheid van de kraamverzorgende kan vanaf 11 mei versoepelt worden.

Voor kraamvisite thuis geldt het landelijk advies van alle kraamorganisaties: één bezoeker kan worden aangewezen die tijdens de kraamweek op visite kan komen binnen het gezin als de kraamverzorgende er is.

Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om kraamzorg te kunnen blijven leveren die jij en je kindje en onze andere gezinnen nodig hebben.

Bescherm niet alleen jezelf, je gezin maar ook onze kraamverzorgende. De overheid verwacht dat zorgverleners in vitale beroepen (kraamverzorgende)aan het werk blijven en iedereen heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit mogelijk is.

Samen met onze kraamverzorgende kan je hierover afspraken maken. Wij rekenen op je!

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg