Begeleiding tijdens de bevalling, VIP

Onze kraamverzorgenden zijn speciaal opgeleid om je te begeleiden tijdens de bevalling en om de verloskundige te assisteren bij de laatste fase van je bevalling. Dit kan in de thuissituatie, maar ook als je poliklinisch bevalt in de ziekenhuizen Rivierenland te Tiel en De Gelderse Vallei te Ede.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om de kraamverzorgende al vroegtijdig tijdens je bevalling op te roepen. De kraamverzorgende ondersteunt jou en je partner bij het opvangen van de weeën. Ze kan onzekerheid wegnemen en een prettige omgeving creëren.

Je verloskundige zal rond de 36e week je wensen rondom je bevalling bespreken. Zij kan je hierbij adviseren. Mocht je behoefte hebben aan vroegtijdige begeleiding van onze kraamverzorgende, dan kun je dit met de verloskundige bespreken.

De verloskundige is verantwoordelijk voor het verloop van je bevalling, maar zal niet de gehele ontsluitingsfase bij je aanwezig zijn. Ze kan onze kraamverzorgende oproepen als je een paar centimeter ontsluiting hebt met regelmatige weeën. Ze zal instructies achter laten voor de kraamverzorgende en komt na een tijdje weer kijken hoe de bevalling vordert.

Uiteraard gaat deze vroegtijdige bevallingsondersteuning niet af van het aantal uren kraamzorg dat je in totaal ontvangt na je bevalling.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

front-slide-1

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg