Gratis gebruik borstkolf tijdens de zorg

Borstvoeding geven is een natuurlijk proces. Je baby leert voor het eerst drinken aan de borst en borstvoeding geven is voor jou misschien ook nieuw.

Eén van onze speerpunten is de begeleiding bij borstvoeding. De geslaagde borstvoeding in het kraambed is bij onze organisatie 94.6%, ga je voor borstvoeding? Dan staan onze kraamverzorgende voor je klaar om je hierbij deskundige te begeleiden.

Als de baby niet goed aan de borst kan of wil drinken, heeft de kraamverzorgende genoeg werkmateriaal bij zich om hier mee te helpen. Er worden dan voedingscupjes, voedingsspuitjes en hulpmiddelen als een dubbelzijdige borstkolf met persoonlijke set gebruikt om de voeding op gang te brengen en jou en  je baby te begeleiden naar een geslaagde borstvoeding.

Deze hulpmiddelen staan in de kraamtijd gratis tot je beschikking, ook de persoonlijke afkolfset. Het is dus niet nodig om zelf al een kolfapparaat aan te schaffen tijdens de zwangerschap.

Bijkomstig voordeel: je partner hoeft niet tijdens de kraamtijd op pad om ergens een kolf te kopen of te huren mocht de borstvoeding niet goed lopen. Ook daarom kies je voor Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei!

Indien je na afloop van de kraamzorg een kolf wilt kopen of huren, dan is dit o.a. mogelijk bij lactatiekundige Ineke Hartman: www.lactatiekundigbureau.nl

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg