Kwaliteit van zorg

Uiteraard wil je weten hoe andere ouders onze zorg hebben ervaren. Ons klanttevredenheidscijfer voor 2021 is een 9.1! Daarbij zou 99.2% van de ouders onze organisatie aanbevelen bij familie en vrienden. Daar zijn we zeker trots op!

Het verkorte klanttevredenheidsrapport vind je hier.

Wij vinden dat de zorg voor jou en je baby aan de hoogste eisen moet voldoen. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide en professionele kraamverzorgenden en zijn we voortdurend bezig met deskundigheidsbevordering van onze 65 medewerksters.

Al onze verzorgenden staan ingeschreven bij het register van het Kennis Centrum Kraamzorg: www.kckz.nl Daarnaast worden alle specialisatie opleidingen gegeven door of in samenwerking met onze partners in de geboortezorg. Op deze manier sluiten werkwijze en kennis aan bij de andere zorgverleners die werkzaam zijn in de regio van de geboortezorg zoals verloskundigen, ziekenhuizen en gynaecologen.

Onze kraamverzorgenden hebben niet alleen de kennis, zij zijn ook uitgerust met de beste materialen en hebben alles bij zich wat nodig is. Van digitale weegschaal tot dubbelzijdige elektrische borstkolf.

Eén van onze speerpunten is de begeleiding bij borstvoeding. De geslaagde borstvoeding in het kraambed is bij onze organisatie 94.6%, ga je voor borstvoeding? Dan staan onze kraamverzorgende voor je klaar om je hierbij deskundige te begeleiden.

Wij zijn daarvoor gecertificeerd en weten precies wat jij als moeder nodig hebt om succesvol borstvoeding te kunnen geven. Daarnaast zijn we ISO/HKZ gecertificeerd, een kwalificatie die jou garandeert dat je terug kunt vallen op deskundige medewerkers en op een professionele organisatie.

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg