Ons actuele zorgaanbod:

  • Huisbezoek: In de 7e maand van je zwangerschap bezoekt de kraamzorgconsulent je thuis. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt over de kraamzorg en staat stil bij de vragen en wensen die jij hebt.
  • Begeleiding tijdens de bevalling: Deskundige hulp die jou, je partner en de verloskundige ondersteunt tijdens de bevalling. Na de geboorte zal ze nog een aantal uren aanwezig zijn om je kennis te laten maken met je baby, te helpen met voeden en je te helpen bij het douchen.
  • Vervroegde bevallingsassistentie : Als je het prettig vindt, kan de kraamverzorgende al vroeg aanwezig zijn bij je bevalling. De kraamverzorgende ondersteunt jou en je partner bij het opvangen van de weeën. Ze kan onzekerheid wegnemen en een prettige omgeving creëren. Dit kan je bespreken met je verloskundige rond de 36ste zwangerschapsweek.
  • Reguliere kraamzorg: We begeleiden moeder en kind en zorgen voor voldoende rust. Onze kraamverzorgenden helpen op een persoonlijke en toegewijde manier de eerste 8 dagen na de geboorte van je baby.
  • Avond en nachtzorg: Als je in het ziekenhuis bevalt kan de tijd van thuiskomst soms buiten kantoortijd vallen. Wij bieden avond en nachtzorg, zodat je er niet meteen alleen voor staat.
  • Vervroegd ontslag na keizersnede: In samenwerking met ziekenhuis Rivierenland te Tiel en ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede bieden we gespecialiseerde zorg aan, zodat je na een keizersnede eerder in je eigen omgeving kunt herstellen. Vanuit andere ziekenhuizen is deze zorg in sommige gevallen ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
  • Kraamzorg bij een moeder met psychische of psychiatrische problemen: Ben je zelf onder behandeling voor psychische klachten, wellicht wordt je zwangerschap begeleid door de POP poli? Dan zal de kraamverzorgende meer aandacht besteden aan jouw psychisch welbevinden, je rust proberen te geven en je te begeleiden in het vinden van je nieuwe ritme.
  • Couveusenazorg: Mocht je baby eerder geboren worden, of langere tijd in het ziekenhuis verblijven, dan is het mogelijk om bij thuiskomst couveusenazorg te ontvangen. Bij deze zorg is vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering.
  • Zorg in achterstandswijken:  Spreek je de taal nog niet zo goed en ben je wellicht niet thuis in onze cultuur van geboortezorg, veilig slapen en opvoeden? Onze medewerkers zijn prima opgeleid om ook jou en je gezin goed te begeleiden en ondersteunen bij de geboorte en de kraamtijd.

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg