Babybalance

Babybalance

Babybalance heeft een hele reeks instructievideo’s, die je helpen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van je kindje: van het prille begin van je zwangerschap tot en met drie maanden na de geboorte.
Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei heeft een contract gesloten met Babybalance, zodat jij hier als zwangere gebruik van kunt maken.

Wat krijg je met Babybalance?
Je krijgt toegang tot een groot aantal video’s op www.babybalance.nl. Deze video’s leren je van alles over bijvoorbeeld het geven van borstvoeding of kolven, een luier omdoen of een kruik klaarmaken. Drie video’s kun je alvast gratis bekijken: ledikantje kort opmaken, voedingssignalen en kruik vullen.

De video’s sluiten naadloos aan op wat je van de kraamverzorgende leert. Daarnaast ontvang je per trimester een e-magazine en heb je de mogelijkheid om een kennisquiz te maken. Zo kun je testen of je alles goed begrepen hebt. De kraamverzorgende kan de uitslag met je bespreken en op maat aanvullende informatie geven.

Zo werkt het:
In je zwangerschap, tot en met de laatste dag van de kraamzorg, kun je een account aanmaken. De kosten worden door de zorgverzekering vergoed. Er wordt wel 1 uur op de geïndiceerde kraamzorguren in mindering gebracht (voor Zilveren Kruis verzekerden is dit 2 uur).
Bijvoorbeeld: bij een indicatie voor 49 uur kraamzorg (bij keuze borstvoeding), ontvang je maximaal 48 uur kraamzorg door de kraamverzorgende.

Twijfel je nog? Tijdens de intake kan de consulent je meer vertellen over Babybalance en je vragen beantwoorden.

Wil je je nu direct aanmelden? Klik dan hier.

Agenda