BabyManager App

Babymanager

Om te zorgen dat jij voorafgaand aan én gedurende je kraamtijd met al je vragen terecht kunt bij een kraamverzorgende, bieden wij als extra dienstverlening de BabyManager App aan. Onze fysieke kraamzorg en deze app vormen samen de zorg die je van ons afneemt.

De BabyManager is een app waarbij je vanaf de 36e week van je zwangerschap 24 uur per dag toegang hebt tot een kraamverzorgende. Hier kun je op elk gewenst moment via de chat al je vragen over kraamzorg stellen. Een deskundige kraamverzorgende beantwoordt je vragen op afstand. Deze chatfunctie is toegankelijk tot 4 weken na je uitgerekende datum.

De BabyManager app wordt ingezet als digitale voorlichting in plaats van één uur fysieke kraamzorg. Er is geen eigen bijdrage voor dit kraamzorguur van toepassing. Er zijn voor jou dus geen extra kosten aan verbonden.

De app geeft uitgebreide informatie en voorlichting over je zwangerschap en kraamperiode. Er zijn ook video’s beschikbaar met extra informatie o.a. de video over wat je doet bij een eventuele thuiskomst uit het ziekenhuis. Heel fijn dat je hier alvast kennis van hebt!

Mocht er tijdens de kraamweek nog extra behoefte zijn aan een videoconsult dan kan dit ook via de app.  Je kunt dit aanvragen via de kraamverzorgende of via onze planning. De minimale afname van videoconsulten is 2 uur.  Het gebruik van digitale zorg kan alleen als je minimaal 3 uur per dag fysieke zorg ontvangt. Digitale zorguren vallen onder je geïndiceerde kraamzorguren. Voor digitale zorg betaal je geen eigen bijdrage.

De video’s en de chatfunctie in de BabyManager app zijn vanaf de 36e week van je zwangerschap beschikbaar. Zo heb je voldoende tijd om de video’s alvast te bekijken.

In deze tijden van drukte is het een geruststelling dat je altijd ergens terecht kunt met je vragen.

Wat moet je doen?

Zelf hoef je niks te doen! Wij regelen de aanmelding voor je.

Zo werkt het:
Na je inschrijving bij ons kraamzorgbureau ontvang je van ons een mail over de BabyManager. Als je geen bezwaar maakt, zullen we een account aanmaken en ontvang je vanuit de BabyManager een bericht via de mail. De kosten worden door de zorgverzekering vergoed.

Tijdens de intake kan de kraamzorgconsulent je meer vertellen over De Kraamzorg App en je vragen beantwoorden.

Agenda

Geen evenementen gevonden!