Kraamzorgconsulent

De kraamzorgconsulent komt rond de 6e zwangerschapsmaand bij je thuis. In een persoonlijk gesprek, in je eigen omgeving geeft de kraamzorgconsulent alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot de kraamzorg. Daarnaast staat ze stil bij de vragen en speciale wensen die jij hebt bij de voorbereiding op de komst van je baby en de kraamtijd. Sommige aanstaande ouders vinden het plezierig om beiden bij dit gesprek aanwezig te zijn.

Onze kraamzorgorganisatie is een opleidingsbedrijf, het kan zijn dat er een leerling mee komt, mocht u hier vragen over hebben, kan de consulent deze beantwoorden.

Tijdens dit gesprek worden de bijzonderheden in je dossier bijgewerkt (digitaal). We  stellen de indicatie vast, zodat het aantal zorguren berekend wordt. Uiteraard kan dit na de bevalling nog worden bijgesteld.

Aan het eind van het gesprek ontvang je via de mail de zorgplanovereenkomst. Hierin staan jouw gegevens en bijzonderheden.

De kraamzorgconsulent zal naar je ID kaart of paspoort vragen en naar je verzekeringsbewijs. Wil je dit klaar leggen? Ook na het huisbezoek kan je met vragen bij de kraamzorgconsulent terecht.

Kraamzorg BGVallei Personeel Nr 003 website a

Vragen over onze kraamzorg? 0488 482 151 Direct aanmelden voor kraamzorg