Voorlichtingsavond borstvoeding

We organiseren een aantal keer per jaar een informatieavond over het geven van borstvoeding. Iedereen die bij ons ingeschreven staat als cliënt is welkom om samen met haar partner een avond te bezoeken.

Tijdens de zwangerschap bereid je jezelf voor op vele zaken rondom de komst van je baby. De keuze van de voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Om een goede start te kunnen maken is informatie over borstvoeding én weten hoe borstvoeding in de praktijk verloopt erg belangrijk.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

    • De voordelen van borstvoeding
    • Het voorbereiden op het geven van borstvoeding voor de bevalling
    • Aanleggen en houdingen
    • Tips om problemen te voorkomen of op te lossen
    • Kolven en bewaren van borstvoeding

 

Deze avond draagt bij aan een goede voorbereiding op je borstvoedingsperiode! Mocht je nog twijfels hebben over het geven van borstvoeding: ook dan is deze informatieavond zeker de moeite waard.

Locatie: Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei Nedereindsestraat 30b 4041 XG Kesteren.

Aanmelden: Er zijn voor deze avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We vragen je dan ook met klem om je vooraf aan te melden. Dit kan per mail via info@bgvallei.nl of telefonisch: 0488-482151 (op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur). Het is prettig als je hierbij je uitgerekende datum vermeldt en aangeeft op je alleen komt of samen met je partner. Mocht er geen plaats meer zijn, dan ontvang je van ons een mail met uitgebreide uitleg en video’s met betrekking tot het geven van borstvoeding.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Deze avond wordt ook georganiseerd in Ziekenhuis Rivierenland.
Aanmelden voor de informatie avond in het ziekenhuis kan via telefoonnummer 0344-67 40 45.

Datum

30 mei 2024

Tijd

19:30 - 21:00