Intake

Intake

De kraamzorgconsulente komt rond de 5e zwangerschapsmaand bij je thuis. In een persoonlijk gesprek, in je eigen omgeving geeft de kraamzorgconsulente alle informatie die je nodig hebt over kraamzorg. Daarnaast staat ze stil bij de vragen en speciale wensen die jij hebt bij de voorbereiding op de komst van je baby en de kraamtijd.

Ook is het mogelijk dat zij de benodigde kraamhulpmiddelen voor je besteld. Je vind hierover meer informatie onder Uitleen hulpmiddelen

Tijdens het intake gesprek worden de bijzonderheden en gemaakte afspraken in je digitale dossier verwerkt. We stellen de indicatie vast, zodat het aantal zorguren berekend wordt. Mocht dit nodig zijn dan kunnen deze uren na de bevalling nog worden bijgesteld.

Aan het eind van het gesprek ontvang je via de mail de zorgplanovereenkomst. Hierin staan jouw gegevens en de bijzonderheden die we hebben besproken. Je kunt deze informatie ook altijd terugvinden in je eigen cliëntportaal.

Onze kraamzorgorganisatie is een opleidingsbedrijf. Het kan dus zijn dat er een leerling mee komt tijdens de kraamperiode. Mocht je hier vragen over hebben, kan de consulente deze beantwoorden.

Agenda

Geen evenementen gevonden!