Over Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei

Over Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei

Als je kindje er straks is, wil je maar één ding: de beste start voor jou en je baby. Wij zijn er voor jou, op een professionele manier!

Wat kun je van ons verwachten?
Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei heeft al meer dan 30 jaar ervaring met kraamzorg.
Onze kraamverzorgenden geven gezinnen professionele en liefdevolle zorg en begeleiding.

In al die jaren staat hoge kwaliteit bij ons voorop. Onze kraamverzorgenden zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Zij zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en worden regelmatig bijgeschoold. Voor het begeleiden van borstvoeding volgen wij de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Onze kraamverzorgenden zijn niet alleen goed opgeleid, zij hebben ook de beste materialen bij zich. Van digitale weegschaal tot dubbelzijdige elektrische borstkolf.

Daarnaast hebben wij goede contacten met de andere zorgverleners binnen de geboortezorg (bijvoorbeeld verloskundigen) en zijn wij in het bezit van het kwaltiteitscertificaat HKZ Zorg en Welzijn.

Natuurlijk wil je ook weten hoe andere ouders onze zorg hebben ervaren. Ons klanttevredenheidscijfer voor 2021 is een 9.1! Daarbij zou 99.2% van de ouders onze organisatie aanraden bij familie en vrienden. Daar zijn we zeker trots op!

Het verkorte klanttevredenheidsrapport vind je hier.

Wat wil je als aanstaande moeder nog meer?

Onze visie

De visie op kraamzorg is voor Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei helder:

Wij leveren kraamzorg die noodzakelijk en toegankelijk is. De kraamverzorgende richt zich op jouw lichamelijke en psychische welbevinden, signaleert risico’s en problemen en neemt zo nodig tijdig actie. De kraamverzorgende helpt bij een voorspoedig herstel van jou en zorgt voor integratie van de baby in jullie gezin. De moeder, haar partner en overige gezinsleden ervaren persoonlijke aandacht, cliëntgerichte, deskundige en preventieve zorg. De kraamverzorgende zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders.

Agenda

Geen evenementen gevonden!